מלחמת הסופגניות המיוחדות כבר מזמן יצאה משליטה, ונראה שהמרוויחים העיקריים הם אנחנו, הלקוחות חובבי הפחמימות. למרות שחשבנו שכבר ראינו הכל, פרויקט "סופגנייה ירושלמית" הצליח להפתיע אותנו עם שיתוף הפעולה בין מאפיית אנג'ל לסטקיית עד חצות. איך היה? מעניין, בעיקר מעניין. (04/12/2017)
זהו לא סתם אחד המוסדות הקולינריים הותיקים בארץ, אלא המקום שבו הומצאה מנת המעורב הירושלמי! הדבר קרה בשנת 1970, כשהאחים אברהם ומיכאל עג'מי החליטו להתמודד בדרך מקורית עם אזלת הבשר לפני שעת הסגירה. הם ערבבו בשר הודו, עוף, פרגית וחלקי פנים והגישו את התערובת כמנה. (06/11/2015)
סטקיית חצות היא מוסד ירושלמי ותיק, בן מעל ל-40 שנה. גירסה אחת של האגדה מספרת שכאן הומצא המעורב הירושלמי על ידי אברהם אגמי מי שהגה את המקום כמו גם את הקונספט, סטקייה שפתוחה עד חצות. גיום מנהלים אותה שלושת בניו של אגמי, חיים, אורן וספי. המעורב עשוי מבשר טרי ועסיסי מתובל בתיבול הסודי… (23/08/2011)
מעורב ירושלמי, אותה תערובת של מספר סוגי בשרים על הפלנצ'ה עם בצל, תבלינים ושמן, היא אחת המנות המזוהות ביותר עם עיר הקודש. המקום הכי ירושלמי שמתמחה מזה כ-41 שנה בהכנת המעורב הוא סטקיית חצות שממוקם בשוק מחנה יהודה ליד שכונת נחלאות. אנשים מכל הארץ מגיעים לטעום מהמעורב שמגיע בצלחת או בפיתה. … (31/05/2011)
אגריפס 121, ירושלים
טלפון: 02-6244014
שעות פעילות:
ראשון עד חמישי: 11:00 עד הלקוח האחרון
שישי: 11:00 עד שעה לפני כניסת שבת
שבת: מצאת שבת עד הלקוח האחרון
חצות - מסעדת בשרים כשרה בירושלים